Hartstocht naar Jezelf

Gehoord worden, in wie je bent

"Eindelijk iemand die écht luistert" - het luisteren zonder oordeel is misschien nog wel het belangrijkste

Cursussen & Trainingen

Reiki stroomt door ons allemaal, alleen zijn we het vaak vergeten, we leren het niet meer. Daarom zijn de Warme Bron Cirkels (online),  de verdiepende Chakra Training (online) en de uitgebreide Reiki 1 jaartraining (offline) prachtige manieren om je een eerste kennismaking te geven met Reiki en haar bijzondere krachten. Je bent het waard om haar opnieuw in je leven te brengen, Reiki is ons geboorterecht. Reiki is een cadeau voor je leven! 

Chakra Training

Ben jij op zoek naar een online training over de Chakra’s? Perfect, want vanaf 20 september start ik opnieuw de tweede editie van de Online Chakra Training. In 8 bijeenkomsten ontdek je doormiddel van interactieve bijeenkomsten, kennis en oefeningen de wondere wereld van de Chakra’s. Zeven (7) energiewielen die ons in balans houden. Hoe doen ze dat, en wat heeft dat voor invloed op ons?  Ik leer het je allemaal. 

Reiki 1 Jaartraining

Half oktober start ik met een jaartraining Reiki 1. Omdat ik voel en heb ervaren dat één weekend niet datgene kan bieden wat ik jou over Reiki zou willen leren. Daarom start ik een complete training waarin jij de inwijdingen in Reiki 1 ontvangt, we in een startweekend en maandelijkse studiedagen bij elkaar komen om kennis en ervaring samen te voegen tot een interactief en verdiepende training én ontvang je persoonlijk ondersteuning in jouw proces. Een cadeau voor je leven!

Warme Bron Cirkels

Vanaf September start ik opnieuw met online vrouwencirkels vanuit de gratis Facebookgroep de Warme Bron. In 5 bijzondere thema’s komen we samen om te leren, te verbinden met onszelf en elkaar. Het leven te vieren en alles welkom te heetten wat we tegenkomen. Vanuit verbinding veiligheid en rust ontmoeten we elkaar online. Helemaal gratis, graag wel even aanmelden.

Ervaringen

“Wat was het onwijs fijn om door Sudhira met zo veel liefde en aandacht begeleid te worden en omringt te worden door middel van Reiki. Heel erg dankbaar, het voelt als een begin van een pad om mezelf werkelijk te gaan ontdekken en in mijn kracht te leren staan. Het heeft een slotje geopend en nu ben ik met veel nieuwsgierigheid benieuwd wat hieronder te ontdekken is.”

Ailina - Een maand lang Reiki op Afstand