Hartstocht naar Jezelf

Ontdek jouw innerlijke balans

De Online Chakra Training

Welkom mooi mens, wat fijn dat je deze pagina hebt gevonden. Op deze pagina geef ik je meer informatie over de Online Chakra Training.  

Wat zijn Chakra’s? 

Chakra’s zijn energiewielen in ons lichaam die, wanneer ze goed kunnen samenwerken en op elkaar afgestemd zijn, ons een gevoel van ‘in balans zijn’ geven. Ze werken samen, en iedere chakra staat voor een bepaald deel in ons leven. Bijvoorbeeld in welke mate jij je hier op aarde ‘thuis’ voelt. Of je werkelijk de grond onder je voeten kan voelen, of misschien juist wel teveel op de grond staat. Hoe we met onze gevoelens omgaan, of hoe we ons ‘ik’ voelen – voel je je stevig in je schoenen staan of voel je je soms klein en nietig? 

Alle 7 hoofchakra’s kennen verschillende thema’s: Aarding/Gronding, Voelen, Authenticiteit, Liefde, Communicatie, Zien en Bezieling. Deze thema’s behandelen we per stuk in de bijeenkomsten, zodat we echt met elkaar op onderzoek kunnen gaan en ons kunnen verbinden met het desbetreffende Chakra. We gaan oefeningen doen die je helpen om meer te verbinden en contact te leggen met dit chakra, je leert op welke gebieden in je leven het chakra invloed heeft en we delen met elkaar wat de invloed van dit chakra in jouw leven is op dit moment en wat je kan doen om het (meer) in balans te brengen.  

 

Wat krijg je in deze training?

  • 8 online bijeenkomsten van ca. 2 uur waarin we op verscheidende manieren verbinding maken met een van de zeven chakra’s
  • Een online omgeving met alle lessen, extra oefeningen en een werkboek 
  • Persoonlijke ondersteuning waar nodig via 1 op 1  telefoon/videogesprekken
  • Een training die je op deze manier op je eigen tempo kunt integreren in je leven – je krijgt onbeperkt beschikbaarheid tot de online omgeving & de lessen
  • Een kennismaking met de Chakra’s voor meer balans in je leven, verbreding van je kennis op dit gebied 
  • Ervaringen en oefeningen die je helpen om je af te stemmen op wat jij werkelijk nodig hebt 
  • Verbinding met gelijkgestemden tijdens de online groepsbijeenkomsten 

Hoe groot is de groep?
Ik ga de training starten bij minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. Dit doe ik om iedereen de aandacht te kunnen geven die het nodig heeft. Bij meer dan 10 aanmeldingen neem ik contact op met de mensen die zich na de 10de deelnemer hebben aangemeld en kan in overleg een tweede groep gestart worden. 

Hoe vinden de lessen plaats? 
De lessen vinden plaats via ZOOM. Na je inschrijving en betaling van de factuur ontvang je een mailtje met de verschillende links naar de bijeenkomsten.

Data en tijden
We starten op maandag 20 september om 19:30 uur tot ongeveer 21:30 uur.
De acht maandagavonden die hierop volgen zullen we om dezelfde tijd starten en eindigen.
Alle data op een rijtje:  20 september – 27 september – 4 oktober – 11 oktober – 18 oktober – 24 oktober – 1 november en 8 november. 

Investering
Voor deze training investeer je € 175,00. Deze kun je na aanmelding in 1 of meerdere keren betalen – dit kun je in je aanmelding aangeven. 

Hoe betaal ik? 
Na aanmelding ontvang je in de laatste week van augustus of het begin van september (dan ben ik weer terug van vakantie) de factuur. Heb je aangegeven dat je in meerdere keren wilt betalen? Dan ontvang je de eerste van het door jou gekozen aantal factuurbedragen. Ik wil je vragen de eerste (of enige) factuur voor aanvang van de training te betalen.  

Wat gebeurt er na mijn aanmelding? 
Na je aanmelding ontvang je begin september een mail met alle informatie en de factuur. Als je het fijn vind kun ja altijd een mail sturen naar info@hartstochtnaarjezelf.nl met vragen of als je graag voor de start van de training nog even persoonlijk verbinding wilt maken.

Alvast kennismaken met de Chakra’s? 
Als je alvast wilt kennismaken kun je je ook opgeven voor de Warme Bron Cirkel met het thema Chakra’s op 1 september. Opgeven voor deze online vrouwencirkel kan hier

Online Chakra Training