Hartstocht naar Jezelf

Een levenslang cadeau

Reiki, het palet waar de kleuren van het leven op kunnen zijn

De ervaring leert dat een weekend vaak veel te kort is om je te leren wat ik je eigenlijk over zou Reiki willen leren. Het is namelijk zoveel meer dan de inwijdingen en de zelfbehandeling! Ik word er al helemaal enthousiast van als ik er hier over schrijf, want op dit moment ben ik mij met mijn neus in de boeken aan het voorbereiden op deze bijzonder reis met Reiki, en wellicht ook met jou! 

Dat je op deze pagina bent is niet voor niets. Reiki roept je. Ons geboorterecht, wat we vaak vergeten zijn, zit in ons en wil graag – juist in deze tijd – gehoord worden, herinnerd worden, ontdekt worden. Door jou. 

Reiki is een natuurlijke energiestroom, de aansluiting met De Bron, de verbinding tussen Moeder Aarde en Alles wat is, voor mij noem ik het De Bron. Reiki hebben we al, iedereen kan het. Waarom dan een jaartraining zou je denken, want wat als je het al hebt? 

De verbinding die we hebben is vaak een beetje ‘in slaap gevallen’ omdat we niet hebben geleerd om het actief in ons leven te gebruiken. Door deze via de inwijdingen in Reiki 1 (en wanneer je verder wilt ook in Reiki 2 en 3) weer wat meer open en aanwezig te maken brengen we het bewustzijn op deze stroom en kun je deze actief inzetten voor jezelf en je naasten. Je wordt je als het ware bewust van de genezende en helpende energie die je altijd al hebt gehad, maar die je nu opeens actief en bewust kunt inzetten! Altijd een letterlijke helpende en helende hand, bij de hand. 

Wat gaan we doen? 

In deze jaartraining starten we met een weekendbijeenkomst. Afhankelijk en in samenspraak met alle deelnemers en de locatie kiezen we een weekend in oktober wanneer we allemaal kunnen. Dit is het startweekend. In dit weekend ontvang je de inwijdingen en gaan we aan de slag met basiskennis en oefeningen zodat je deze mee naar huis kunt nemen en meteen al kunt inzetten voor jezelf & je omgeving. 

In de bijeenkomsten (praktijkdagen) daarna gaan we dieper op de theorie en de praktijk in. Door middel van een mix van beweging, plezier, kennis, oefeningen en meditatie gaan we interactief en creatief aan de slag met kennis en vaardigheden en krijg je het Reiki geven aan jezelf en anderen echt onder de knie. 

In de training neem ik je ook mee in de voor mij zo belangrijke andere hulpbronnen in dit leven: Bachbloesems, Chakra’s, Edelstenen en Mineralen en meer. Zo is deze training dus zeer uitgebreid en leer je veel over de verschillende facetten die je helpen om meer vanuit je Essentie te leven. 

Wat krijg je in deze training?

  • Een training vanuit verbinding, veiligheid en rust in een groep van maximaal 8 deelnemers
  • Persoonlijke ondersteuning en afstemming tijdens de training 
  • Een startweekend met de inwijdingen, basiskennis en praktijkoefeningen waardoor je het direct kunt toepassen
  • Maandelijkse dagen (8 keer) waarin we ons gaan verdiepen in de praktijk en de theorie 
  • Uitgebreide map met informatie en naslagwerk, boekentips en interessante kennis
  • Creatieve en interactieve manier van kennis en ervaring opdoen door middel van meditatie, oefeningen, dans en andere creatieve vormen 
  • Kennis en ervaring opdoen van meer dan alleen Reiki: o.a. Bachbloesems, Chakra’s, Edelstenen, Mineralen 
  • Persoonlijke ondersteuning door middel van 10 persoonlijke sessies tijdens de jaartraining voor iedere deelnemer, in mijn praktijk in Norg of in ‘t Buurthuus in Noordwolde Frl. 

Minimaal aantal cursisten 
Om de cursus vanuit verbinding, veiligheid en met ruimte voor ieders proces te kunnen geven is er een minimum aantal van 6 en een maximaal aantal van 10 deelnemers. 

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?
Na je aanmelding neem ik contact met je op om samen even kennis te maken en je persoonlijk te vertellen wat we wanneer gaan doen en hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiding om het inwijdingsweekend. Je ontvangt ook een mail met alle uitleg. 

Investering
De investering die je doet is eenmalig € 2500,00 inclusief eten en verblijf.* 
Om de cursus voor deze prijs inclusief eten en verblijf te kunnen doen zijn er 6 cursisten of meer nodig om te kunnen starten. 

Hoe betaal ik? 
Je krijgt na je aanmelding en het kennismakingsgesprek een mail met informatie en de factuur. Deze betaal je volledig, of volgens de door met elkaar afgestemde afspraken.

*Uiteraard is het mogelijk om wanneer je dit niet in een keer kunt betalen in een aantal termijnen te betalen, waarvan we het aantal samen afstemmen. Daarnaast is het mogelijk om, wanneer je een lager inkomen hebt zoals een Wajong of een andere uitkering waardoor je een minimum inkomen hebt, de prijs af te stemmen op wat jij kunt betalen. Dit doen we in overleg, vraag voor betalen in termijnen of de investering voor een minimum inkomen een gratis kennismakingsgesprek aan en vul het in op het aanmeldformulier.