Hartstocht naar Jezelf

Reiki, liefde & Corona

Verbinding door tijd en ruimte

Heftige maatregelen treffen ons allemaal, we zitten thuis, moeten toch aan het werk (al deze mensen dank ik recht uit mijn hart, ik maak iedere dag een moment vrij om jullie Reiki te geven), en we komen gevoelens van angst, onwetendheid, onzekerheid en wellicht ook boosheid tegen. Ik ook. En ik merk dat ik wil delen in balans, liefde en universele energie. Reiki op afstand, want helaas mogen we even niet naar elkaar toe. Reiki kent geen afstand in tijd of ruimte. Daarom ben ik dankbaar dat ik daarmee mag ondersteunen. 

Geef je immuunsysteem een boost, laat je hart open voor liefde

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe angst invloed heeft op mijn eigen immuunsysteem en in artikelen die ik lees wordt dit nog eens bevestigd en onderstreept. Ik zorg extra goed voor mezelf in deze tijd, maximaal 1x per dag het nieuws, zelfbehandelingen met Reiki, meditatie zodat ik kan ‘zakken’. Wandelen, de natuur in, zorgen dat ik niet in de angst en onzekerheid getrokken wordt. Dat werkt voor mij, ik voel me in balans, in mijn midden. Vanuit deze overvloed deel ik met jou, vanuit een leeg vat wat ik als Reiki kanaal mag zijn voor de energie die jij nodig hebt om je in balans te brengen en/of te houden. 

Verbinding, veiligheid en rust

De gevoelens die deze maatregelen in ons oproepen zijn heel menselijk en logisch. Het vraagt ons om naar binnen te gaan en te voelen waar we zelf behoefte aan hebben.

Hoe helpt Reiki jou de balans te houden?

Reiki behandelingen ondersteunen het natuurlijke herstel van lichaam en geest en brengen balans en energie daar waar het nodig is. Reiki weet precies waar ze heen moet, ik als kanaal ben doorgever voor dat wat jij mag ontvangen. Dat maakt het voor mij een wonderlijke en bijzondere manier van ondersteunen, omdat je altijd krijgt wat je nodig hebt.

Ontdek gratis wat Reiki voor jou doet

In de afgelopen 25 jaar heb ik me mogen ontwikkelen als Master, en deze kennis en ervaring deel ik graag met jou. Reiki brengt balans en energie precies waar het nodig is. In mijn praktijk nodig ik je graag uit, nu even niet fysiek maar virtueel. Vanuit verbinding, veiligheid en liefde ontvang ik je met een open hart waarin we kijken wat jij nodig hebt op dit moment om in balans te komen en/of te blijven. 

Ben je benieuwd of het wat voor je is? Wil je kennismaken via een videogesprek of meer weten via een persoonlijk bericht of mail? Voel je welkom, ik beantwoord met liefde al je vragen en ontmoet je graag. 

Je bent het waard, je bent welkom. 

Mail naar info@hartstochtnaarjezelf.nl of kijk op de Facebookpagina.
Op werkdagen tussen 10:00 – 17:00 uur kun je ook bellen naar 06 5107 8442.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.