Hartstocht naar Jezelf

Verbinding en vertrouwen

Verbinding en vertrouwen is wat de afgelopen twee dagen door mijn lijf beweegt, verbinding met mezelf, van daaruit met de ander. Verbinding met mijn vak, verbinding met mijn passie, verbinding met mijn hart. Vertrouwen om te doen.

Afgelopen twee dagen mocht ik getuige zijn van mijn cursist die via mij de eerste inwijdingen in Reiki ontving: Reiki 1. Wat was dat bijzonder. Zoveel zachtheid, warmte, overgave, ontspanning en vertraging die mocht stromen. Een bijzonder proces om te mogen aanschouwen, en ook bijzonder om bij mezelf als master te ervaren. Als doorgever, als verbinder in het versterken van de al bestaande verbinding met het universele. Waanzinnig mooi, daar krijg ik weer enorm veel energie van!

Om eerlijk te zijn vond ik het best een beetje spannend, want ook als je master bent zijn menselijke processen de normaalste zaak van de wereld. Menselijke gedachten nam ik waar in mijn hoofd: zou het goed gaan? Zou ik het wel goed doen? Ik heb het geoefend, ik heb het vaker gedaan, maar toch is het iedere keer weer een eerste keer met iemand anders. Binnen in mij voel ik het altijd aanwezige en rotsvaste vertrouwen: het komt goed, blijf bij jezelf, je mag vertrouwen in je intuïtie en gevoel. Dat vertrouwen is er altijd, ook al zijn er twijfels in mijn hoofd. Dat geef ik mee aan mijn cursist, vertrouwen op jezelf, op je intuïtie, je gevoel; je hart. 

Ik sta er met verwondering naar te kijken, en aanschouw mezelf en het proces van vandaag en gisteren. 
Een van de dingen die ik heb geleerd in de Reiki is dat we allemaal gelijk zijn, iedereen heeft zijn eigen wijsheid, en iedereen komt hier wat brengen. Van elkaar leren, ervaren en vertrouwen, durven loslaten en durven ontdekken welke kwaliteiten iemand heeft. Dat heb ik de afgelopen dagen in mijzelf nog meer mogen ontvouwen, in het warme contact met mijn cursist, waar zoveel potentie in zit… wauw! Dankbaar dat ik dit mag doen, dankbaar dat ik mijn passie mag uitdragen, dankbaar voor de mensen op mijn pad, met jullie eigen wijsheid en jullie eigen inbreng. Dankbaar. ❤

Ben jij benieuwd wat Reiki is? Er is altijd ruimte voor een gratis kennismakingsgesprek. Maak je afspraak via de mail. Wil je meer weten over Reiki en in contact komen met andere mensen die net als jij nieuwsgierig zijn of Reiki iets voor je kan doen? Ontdek dan de gratis facebookgroep De Warme Bron. Hierin deel ik kennis, ervaring en oefeningen om je te laten proeven van Reiki, mij als persoon en mijn praktijk. Ik ontmoet je graag.

Je bent welkom, op welke manier dan ook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.