Hartstocht naar Jezelf

Ontdek de verbinding

Maandelijkse (online) vrouwencirkels met een thema

De Warme Bron Cirkels komen terug, en nu met een maandelijks thema. Bijeenkomsten waarin ruimte is om verbinding te maken met onszelf, elkaar en het leven. Door middel van oefeningen, meditaties en kennisoverdracht krijg jij de gratis mogelijkheid om kennis te maken met een bijzonder veld dat we, zo leert de ervaring, ook heel goed online met elkaar kunnen creëren. 

Vanuit verbinding, veiligheid en rust ontmoeten we elkaar tijdens deze Cirkels en iedere maand is er een nieuwe thema waar jij aan kunt snuffelen. 

Hieronder vind je de data en tijden, klik op de knop “aanmelden” om je aan te melden voor (een van) de cirkels. Aanmelden is fijn, om zo de groepsgrootte en daarmee de persoonlijke aandacht te waarborgen. 

Data & Thema’s (online)

  • Woensdag 1 september 2021 – Chakra’s  
  • Woensdag 20 oktober 2021 –  Bachbloesems
  • Vrijdag 19 november 2021 – Meditatie
  • Maandag 20 december 2021 – Pré Kerst (verrassing!) 

Tijden & Locatie

Elke bijeenkomst is van 19:30 tot ca. 21:30 uur. De ervaring leert dat 1,5 uur soms net te kort is en ik heb liever dat ik binnen de tijd ben als dat we altijd maar uitlopen 😉 

De locatie is het programma “zoom”. Je krijgt een of meerdere dagen van tevoren de link die je brengt naar het programma. Je kunt geheel gratis meedoen vanaf je telefoon, tablet of computer/laptop. Wel is het fijn als je een camera (webcam) en microfoon hebt zodat we elkaar kunnen zien en horen. 

Fysieke bijeenkomsten in Noordwolde Frl.

Liever fysiek bij elkaar komen in dezelfde veilige en zachte setting?

De fysieke bijeenkomsten zullen  in september, oktober, november en december plaatsvinden op zaterdagavonden van 19:30 – 22:00 uur in dezelfde thema’s als hierboven beschreven.
De exacte data komen nog, wanneer deze er zijn dan vind je hiernaast een werkende link om je aan te melden. Aanmelden is verplicht om zo de groepsgrootte en daarmee de persoonlijke aandacht te waarborgen én om te bepalen of we voldoende deelneemsters hebben om de bijeenkomst te kunnen laten doorgaan. Het minimum aantal is drie (3).  

Klik hiernaast voor meer informatie want ook in september start ik bij voldoende aanmeldingen ook fysieke Warme Bron Cirkels in Noordwolde (Friesland).