Hartstocht naar Jezelf

WildemanMannencirkels

Wildeman Mannencirkels – Bekrachtig jouw Mannelijkheid

••Wildeman Mannencirkels – Bekrachtig jouw Mannelijkheid••

Als mens sta ik voor het delen van de informatie die jou verder kan helpen om weer en meer in verbinding te komen met jouw ware Zijn, jouw Ziel, jouw eigen Kracht en Levensenergie!

Daar waar ik in mijn praktijk zowel mannen als vrouwen ontvang maar mijn werk vooral richt op vrouwen, richt deze bijzondere man zijn werk op mannen. In de Mannencirkels die hij organiseert ga je samen met andere mannen op zoek naar antwoorden rondom vragen over jouw Man-Zijn. Hieronder staat alle informatie die ik van hem heb ontvangen. Voed je ermee, neem er aan deel, je bent het waard. Echt.

Niravo aan het woord:

“De Wildeman mannencirkels helpen je om je angsten omtrent je mannelijkheid te omarmen en deze te transformeren. Soms zal dat makkelijk gaan, maar soms zal het ook confronterend en uitdagend zijn. Het levert je nieuwe energie en levenslust op. Je wordt begeleid in het duiden van je individuele zoektocht. Met de verworven inzichten verheldert de kijk op jouw proces van ontwikkeling als man en leer je bewuster te zijn van wat jij wilt in je leven.

Veilige Bedding
Gezamenlijk creëren we een veilige bedding waarin je oefeningen gaat doen die je stap voor stap dichter bij je mannelijke authenticiteit brengen. Op deze wijze leren we om opnieuw gestalte te geven aan een gezonde en volwassen mannelijkheid.

Het is een spiegel om jezelf als man beter te leren kennen. Mannen vinden zichzelf terug in het gezelschap van andere mannen. Door het ontmoeten van medemannen, zonder strategieën en zonder maskers, kun je op een dieper niveau je eigen mannelijkheid ervaren, en kun je andere mannen meer als broeder of vriend gaan zien, steunen en ook gesteund worden.

Vragen en antwoorden rondom Man-Zijn
De mannencirkel is ontstaan uit de behoefte bij veel mannen om antwoorden te vinden op veel vragen rondom man zijn. En veel vinden het lastig erover te praten. Met de cirkels wil ik de gelegenheid geven om met andere mannen hierover uit te wisselen. Je zult zien dat je niet de enige man bent die zoekt naar veiligheid en vertrouwen, openheid, herkenning en verbinding, steun en aanmoediging, bewustwording en kracht.

In de mannencirkels ga je leren om weer contact te maken met je ware en gezonde mannelijkheid, zodat deze weer werkzaam wordt in je leven. Wanneer je de kwaliteiten van een gezonde mannelijkheid leert onderscheiden en belichamen zal het in hoge mate je leven verrijken.

We komen letterlijk in beweging
Mannen leren door te doen. Daarom werken we bij de mannencirkels met thema gerelateerde oefeningen en lichaamswerk. We komen letterlijk in beweging. Deze oefeningen zijn een prachtige en effectieve manier om jezelf te leren kennen. Daarbij doe je inspiratie op en herken je dingen bij de andere mannen. Als je dingen wilt veranderen kunnen we er lang over praten, maar ervaren is de enige manier om het werkelijk te doen.

Als jij alles hetzelfde laat, dan verandert er nooit iets. Maar wil je leren, voelen en leven, dan bieden de Wildeman Mannencirkels je een waardevolle ondersteuning op jouw pad en nodig ik je van harte uit deel te nemen.

Warme groet, Niravo

https://www.sacredspirit.work/mijn-reis/

De Wildeman Mannencirkels zijn geen initiatief van Hartstocht naar Jezelf. Zij biedt een podium voor deze evenementen omdat ze van mening is dat dit belangrijke informatie is die zoveel mogelijk mensen mogen ontdekken. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.